Account

• + Hoe maak ik een account aan?

Klik bovenaan rechts op ‘registreren’, vul je gegevens in en kies een persoonlijk wachtwoord. Zodra je alles hebt ingevuld en op ‘registreren’ hebt geklikt, ontvang je een e-mail met daarin een verificatielink om je account te activeren.

• + Wat zijn de voordelen van een Brouwland account?

De voordelen op een rijtje:

• eenvoudig online de status van je bestelling volgen
    • je persoonlijke gegevens gemakkelijk beheren
    • meerdere facturatie- en leveradressen invoeren
    • je bestelhistoriek consulteren
    • voorgaande facturen downloaden
  • + Mijn persoonlijke gegevens kloppen niet meer, hoe pas ik deze aan?

Klik bovenaan op ‘Inloggen’ en meld je aan voor je account. Binnen ‘Mijn Brouwland’ is er een dropdownmenu om je gegevens, je adressen of je wachtwoord te wijzigen.

• + Ik ben het wachtwoord van mijn account vergeten.

Wanneer je op ‘Inloggen’ klikt en je weet je wachtwoord niet meer, kun je klikken op ‘Wachtwoord vergeten?’. Vul nu je e-mailadres in en wij sturen je een e-mail met een nieuw wachtwoord. Meld je met deze gegevens aan, ‘knip’ en ‘plak’ het paswoord en verander dit zo snel mogelijk in een persoonlijk wachtwoord dat je makkelijk onthoudt. Je wachtwoord verander je door je aan te melden en dan te klikken op ‘Wachtwoord wijzigen’.

• + Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Je wachtwoord verander je door je rechtsboven in te loggen, vervolgens klik je rechtsboven op 'Mijn Brouwland' en dan op ‘Wachtwoord wijzigen’.

• + Hoe wijzig ik een adres in mijn adresboek?

Meld je aan, klik op ‘Mijn Brouwland’ en vervolgens op ‘Mijn adresboek’. Selecteer het adres dat je wenst te wijzigen, pas aan en sla op.

• + Hoe schrijf ik mij in voor het ontvangen van de nieuwsbrief?

Rechts beneden op onze startpagina kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Vink de categorie(ën) aan waarover je graag informatie wil ontvangen. Maar wij maken het ook graag gemakkelijk voor jou: klik hier.

• + Hoe schrijf ik mij uit voor de nieuwsbrief?

Wanneer je een nieuwsbrief ontvangt, kun je onderaan klikken op “ik wens deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen”.

• + Wat zijn de voordelen als ik mij inschrijf voor de nieuwsbrief?

Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe producten in ons assortiment, de promoties op dat moment, je krijgt bijkomende info over de Brouwland Academy workshops en je ziet meteen de nieuwste acties en evenementen die wij organiseren.

• + Waar vind ik informatie over mijn facturen?

Je facturen vind je wanneer je bovenaan op ‘Mijn Brouwland’ klikt na het aanmelden. Ga naar bestelhistoriek en daar vind je al je facturen terug.

• + Wat doet Brouwland met mijn gegevens?

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch enkel jouw domeinnaam, niet jouw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij jouw e-mailadres als je boodschappen/vragen plaatst op deze site of als je dit aan ons communiceert en alle informatie die je vrijwillig verstrekt, bv. inschrijven nieuwsbrief.

Deze informatie wordt gebruikt om de inhoud van onze website te verbeteren, om de inhoud en de lay-out van onze pagina’s te optimaliseren voor elke individuele bezoeker, alsmede om je op de hoogte te stellen van updates van onze site en om je later te contacteren voor marketingdoeleinden.

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van je computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek). Dit is om jouw voorkeuren te registreren, zoals informatie over jouw boodschappenlijst en om de inhoud en de presentatie van de site aan te passen op basis van je browsertype of van andere informatie die door de browser verstuurd wordt.

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet. Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie gebruiken wij een beveiligde server. Hiervan word je op de hoogte gesteld via een pop-up scherm.

Als je wenst te reageren op ons privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

per e-mail:
    info@brouwland.com

per brief:
    Korspelsesteenweg 86
    3581 Beverlo - België

• + Hoe verwijder ik mijn Brouwland account?

Om je account te verwijderen, stuur je een mail naar sales@brouwland.com.